top of page

2011

Voor het eerst maakte ik een video die eens niets met visual effects, schieten, ... te maken had. Een 'one minute short film'. Hiermee probeer je een verhaal te vertellen in exact 1 minuut.



Het verhaal was heel simpel, ik kom buiten om de frisse lucht op te snuiven, maar snuif dan per ongeluk een wesp op. Gedaan met de leuke sfeer van frisse lucht op snuiven.

One Minute Short | Fresh Air

Epic Battle

Op werkweek met school maakte we met een hoop vrienden dit filmpje. Een grappig gevecht in de arena.



Dit wou ik laten zien omdat we hier een hele vooruitgang maak in de montage en 'color grading'. We waren heel trots op dit filmpje en hadden er ook heel goede punten op. 



Dit filmpje was genomineerd voor Making Movies 2011.

DRUUG

Op een dag besliste Seppe (mijn beste maat) en ik om totaal absurde en leuke 'droge' sketchkes te maken. We maakte in totaal 5 episodes van deze serie.

​

We hebben ons er zeer hard mee geamuseerd en de serie sloeg ook aan. Onze eerste episode had 1.130 kijkers en de volgende zaten tussen de 700 en de 500 kijkers.

​



VISUAL EFFECTS

Ik bleef bezig met 'visual effects' uit te testen. 

Ik maakte wel 30 videos met een matige verhaallijn die eigenlijk bedoeld waren om camerastandpunten, visual/special effects, sound effects,... uit te testen.



Ik beleefde heel veel plezier hier mee en het kwam ook vaak tot heel mooie resultaten.



MEER VISUAL EFFECTS

Dit was een van de videos waar ik heel trots op was. Ik vond sommige effecten (zoals de slow motion, de tentakel die mij vastgrijpt,...) echt goed gelukt.



Het was ook leuk om eens met mijn broer een filmpje te maken. Sinds dit filmpje heeft hij de smaak te pakken voor het acteren.



FILM NOIR

Voor mijn examenopdracht moest ik een film maken in een bepaalde stijl.

​

Ik geraakte geïnteresseerd in 'FILM NOIR'. Ik bekeek wel 10 'film noirs' uit de jaren '50. De 'neo-noir'-film 'SIN CITY' van Robert Rodriguez & Frank Miller inspireerde me om dit filmpje te maken. Heel visueel ging ik te werk en speelde met zwart/wit en kleur. 



Ik was enorm blij met het resultaat.

SHOW REEL 2011

Ik maakte op het einde van het jaar een show reel waarin ik al het beste van mezelf van dat jaar in één filmpje stak.

bottom of page