top of page

2014

REVERZE Live Stream Announcement

Toen ik en Yoshi Van Sichem ons verveelde en een fan-made trailer maakte voor het hardstyle-festival REVERZE wisten we niet wat er voor ons in het verschiet lag.

 

Bass Events pikte het op en gebruikte het om hun Live Stream aan te kondigen. Sinsdien mogen we voor Bass Events en Homebass Entertainment aftermovies maken voor hun kleinere evenementen. Een droom die werkelijkheid werd!

 

Voortaan werkte Yoshi en ik samen onder de naam

"The apPARTYment", omdat we samen in een appartement leven in Brussel.

 

Check onze facebookpagina

#tweekay14 Official Aftermovie

Het eerste evenement die we onder de naam "The apPARTYment" mochten maken was meteen een topper. Grote namen zoals Da Tweekaz, Neillio, In-Phase, Wasted Pinguinz en Hard Driver stonden op de line-up. 

 

Dit is wat we er van maakte, en we kregen heel goede feedback voor onze aftermovie.

 

Yoshi en ik stonden in voor de camera en ikzelf deed de montage alleen.

 

Dirty Workz @ Nature One

Nadat de aftermovie van #Tweekay14 werd goedgekeurd kregen we meteen wat meer opdrachten binnen. 

 

In de zomer vroeg platenlabel Dirty Workz ons om mee naar Duitsland te gaan om er een samenvatting te maken van hun podium op Nature One. 

 

Het blijft één van de beste weekends van mijn leven. Al de artiesten waar we naar op keken namen er ons direct bij, heel het weekend hardsyle en een heerlijk hotel met een lekker ontbijt! Het kon niet beter.

 

Nadat we onze aftermovie doorstuurde werd hij op Youtube gezet onder de naam "Official Craziness Aftermovie". Een naam die perfect onze stijl beschrijft!

 

bottom of page