top of page

2013

BLIKVELD

De kunstbende 2013 kwam dichterbij en dit 'pushte' mij om een filmpje te maken dat ik al langer in gedachte had. Een filmpje waar ik veel vertel over mezelf, iets wat experimenteler. 



Het gaat over een jongen die zijn ware identiteit ontdekt via zijn fantasie. Ik probeerde het wat filosofisch te maken en probeerde er een levensles in te steken, hoe ik denk over het leven.

​

Dit filmpje was 3de op de "Kunstbende" in Antwerpen en is eveneens geselecteerd voor "Up-and-coming Int. Film Festival Hannover", holebi-filmfestival Leuven en het fenixfestival in Antwerpen.

 

Ik maakte ook een 1-minuutversie die de filmwedstrijd "Mixed Fruit" won op "Festival do minuto" in Brazilië.

 

SPECIAL DATE

Special date is een 1-minuutvideo die ik maakte over online liefde. In het begin denk je dat hij zich klaarmaakt voor een date met zijn lief, maar later ondek je dat hij een online dat heeft. 

 

Hiermee probeer ik op een komische manier te vertellen dat we als maar meer met elkaar afspreken om te chatten, videogesprekken te houden,... en dat echt sociaal contact een beetje verwaterd. 

 

SHOW REEL 2013 

Ik maakte op het einde van het jaar een show reel waarin ik al het beste van mezelf van dat jaar in één filmpje stak.

 

2013 was een jaar waar ik het minste heb gemaakt van alle jaren dat ik met film bezig ben. Met het begin van mijn hogeschool studies aan het RITS in Brussel was er weinig tijd voor filmpjes. Ik hoop dat 2014 beter wordt. 

bottom of page