top of page

2012

FILM NOIR | MIJN EERSTE PRIJS

Voor de canvascollectie 2012 verkorte ik mijn film noir naar 1 minuut en maakte het zonder tekst. Het moest visueel vertellen wat er gaande was.



Dit filmpje bezorgde mij de 1ste prijs van de jongerenprijs van de 'canvascollectie 2012'. Sindsdien wist ik dat ik serieuzer wouw bezig zijn met film, in plaats van enkel effectjes uit te testen en filmpjes te maken voor te lachen.



Dit filmpje was ook genomineerd voor Making Movies 2012.

FREE PODIUM CHIRO

Het is traditie in onze chiro om op onze bbq een free podium act te doen. Wij besloten met onze groep om een filmpje te maken. Alle onnozelheid op een stokje. We maakte maskers van ons 'chiromaskotte' en maakte er zombies van, 



We hebben veel goede reacties hierop gehad wegens de humor en originaliteit. Veel mopjes snappen enkel mensen uit de vriendengroep. Zoals het de mevrouw op het einde, dit is de café-uitbaatster van ons stamcafé.

​



KLASPORTRET

Voor ons examen video in december, moesten we een klasportret maken in 1 shot. Ik koos om mij te inspireren op een shot uit 'citizen Kane', een belangrijke film uit de filmgeschiedenis. Soraya is de harde werkster, Yoshi de slaper, Warten de prutser die alles wel kan kapot maken, en ik de zatlap van de klas.



Ik heb ook gekozen het shot helemaal digitaal te maken zodat ik meer controle had over de ruimte. 



​

​



Filmstill uit

'Citizen Kane'

48-hour film contest

Ik heb ook meegedaan met een wedstrijd waarin je binnen de 48 uur een hele kortfilm moest maken. Van scenario tot sound effects. We kregen een personage, een genre, een 'prop' en een zin die we er in moesten verwerken. 



Ik had comedy.



Het was een hele leuke ervaring., maar om op te boxen tegen professionele was niet gemakkelijk. Ik heb niets gewonnen, maar wel veel bijgeleerd.

​

​



Show Reel | 2012

Ik maakte op het einde van het jaar een show reel waarin ik al het beste van mezelf van dat jaar in één filmpje stak.

bottom of page